Videó lejátszása

Viva Engage: céges közösségépítés és alkalmazotti kommunikációs szolgáltatások

Alkalmazási terület: Alkalmazotti élmény növelése
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

A hibrid munkavégzés új korszakába léptünk, amikor már csak néhány napot töltünk az irodában, s mindennapjaink feladatait gyakorlatilag bárhonnan elvégezhetjük. Ez a rugalmasság a munkavégzésben ugyanakkor komoly kihívások elé állítja a cégeket: hogyan tartsuk fenn az emberi kapcsolatainkat egymás közt, s hogyan tartsuk a távoli munkát végző kollégákat a céges információáramlásban?

Egy érdekes kutatás szerint, a megkérdezett HR és cégvezetők közel 43%-a gondolja azt, hogy a jövő modern munkakörnyezeteinek ez az egyik legnagyobb kihívása. A Microsoft nemrég bejelentett új szolgáltatása a Viva Engage erre ad megoldást. Segítségével a cég központi kommunikációs részlegei és a vezetőség élő, természetes kapcsolatot tud tartani az alkalmazottakkal. Ebben a workshopban megmutatjuk, hogyan alkalmazhatjuk a Teams-be integrált Viva Engage-et kétirányú kommunikációs csatornaként, és megismerjük a Yammer képességeire épülő vállalati közösségépítő lehetőségeket is.

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!