Egyedi technológiai adaptációs szolgáltatás vállalatoknak

Konzultáljunk
céged jövőjéről!

Segítünk a hatékonyabb működésben! Átfogó konzultációnk folytán pontosan felmérjük az üzleti igényeket, a megoldandó nehézségeket, meghatározzuk a célorientált fejlesztések alapköveit.

Támogatjuk jövőbemutató elképzeléseid

Átállás a felhős munkavégzésre

Egy vállalat vagy szervezet életében egy teljes átállás a Felhőbe nem kis kihívás. Egy modernizációt támogató vezetői csapatnak egy átfogó változásmenedzsment program végrehajtására van szüksége, mely körültekintő tervezést és komoly stratégiai, kommunikációs, tudástranszfer és platform technológiai adaptációs támogatást igényel.

Célunk, hogy évtizedes szakértői és tanácsadói gyakorlattal a hátunk mögött, nemcsak tanácsot adjunk, de részt vállaljuk a hazai cégek digitális transzformációjában, mely modern munkakörnyezeteket, digitalizált és adatvezérelt működést és mindezek felett jövőt álló, produktív munkakörnyezeteket ad mindenkinek.

Tudjuk hogy a nagy váltás a Felhőben nem történik meg pillanatok alatt, ezért átgondolt adaptációs program kialakításában igyekszünk segítséget nyújtani, mely figyelembe veszi az alkalmazottak közötti generációs és szokásbeli különbségeket, új alapokra helyezi a hibrid munkavégzést, közvetlen támogatást ad az innovatív alkalmazottaknak, de persze figyelembe veszi a változásokkal járó természetes ellenállást is.

Mindehhez összetett szakértelemre, emberközpontú ismeretátadásra és komoly technológiai múltra van szükség, melyet örömmel biztosítunk számodra.

consult-1
b3

Lépj a következő szintre tanácsadóink segítségével már ma!

Az együttműködés során az alábbi tevékenységekből állítjuk össze a céged egyedi technológia adaptációs programját.

Cégvezetők 1:1 szakmai és
stratégiai támogatása a
bevezetésben

Vezetőségi
produktivitási
tréningek

Egyedi
céges
webinárok

Egyedi Power Platform
tudástranszfer és solution
architect konzultációk

Szervezet specifikus
adaptációs terv készítése
és a végrehajtás
támogatása

Céges intranet
modernizáció
megtervezése és a
bevezetés támogatása

Microsoft 365-alapú
üzleti megoldások
tervezése
és építése

Egyedi
deep dive
tréningek kiemelt
alkalmazottaknak