Tanácsadás közvetítése partnereid felé

érjünk el együtt sikereket!

Ajánld partnereid figyelmébe tanácsadásainkat! Míg Ők hatékonyabb IT megoldásokhoz férhetnek hozzá, addig Te profitálhatsz az új technológiák bevezetésén és támogatásán.

Támogasd, hogy új formában vezethessék ügyfeleid vállalkozásukat és alakítsanak ki új, digitális működési módszereket!

Képzelj el egy olyan tanácsadást, ahol nem csak megoldást kapnak az ügyfeleid szükségleteikre, de új megértettséget valamint új vezetési képességeket is! Segíts partnereidnek felismerni az új, digitális kor kihívásait és alkalmazkodjanak hozzá a Te segítségeddel – garantáltan hálásak lesznek a hatékonyság növeléséért!

Milyen esetekben lehet
hiánypótló a szolgáltatásunk számodra?

Az ügyfeleid nem tudják mi a digitális transzformáció - és annak előnyei - és nem tudod jól elmagyarázni számukra?

Nem tudod, hogy hogyan magyarázhatnád el ügyfeleidnek, hogy miért éri meg folytatni egy futó előfizetésük használatát?

Elakadtál az Upsellel? Nem érted, hogy tőled miért nem vásárolnak olyan kiegészítőket, amiket a konkurenciád hatékonyan értékesít?

Szeretnéd, ha valaki olyan mutatna ügyfeleidnek utat, akik függetlenek és nem veszélyeztetik az üzletkapcsolataid integritását?

Szakértő segítségét kérnéd abban, hogy bemutasd számukra, hogy hogyan tudnának a már meglévő megoldásaik eddig kihasználatlan moduljaikkal még többet kihozni vállalkozásukból?

Miért várnál holnapig?

Lépj a következő szintre tanácsadóink segítségével már ma!

Hívd segítségül a HRP Consulting tanácsadóit, akik kiképezhetik ügyfeleid, megértethetik velük a technológiák működését. A Te dolgod pedig learatni a termést, megoldani a kapcsolódó rendeléseket és beállításokat. Szerződésessel garantáljuk, hogy a disztribútor-partner-végfelhasználó viszonyba nem avatkozunk be, csupán az ügyfeleid számára biztosítunk konzultációs szolgáltatást.

Ajánld számukra, rendeld meg részükre, lepd meg őket, vagy értékesítsd tovább tematikus ajánlatainkat vagy épp egyedi konzultációinkat, és profitálj az új, hatékonyabb technológiák bevezetésén és támogatásán. Ezzel mindenki nyer.