Amit tudni érdemes rólunk

Ismerj meg minket!

Cégcsoportunk mindig is élen járt a legújabb IT-technológiák piaci bevezetésében – vadonatúj konzultációs szolgáltatásainkkal még jobban szeretnénk támogatni a hazai KKV-k digitalizációját.

HRP Europe Kft. - több mint disztribúció...

Feladatunk és küldetésünk

Alapításakor a cégünk klasszikus hardver és szoftver disztribúcióként működött. Az alapvető küldetés nem változott a kezdetek óta: korszerű informatikai eszközöket biztosítani a piac számára, és az „A” brandek, vagy éppen kisebb gyártók legújabb fejlesztéseivel támogatni a szerződött viszonteladó partnerek üzleti sikereit.

Az új technológiák és megoldások felé, a piaci igények és a szakmai kíváncsiság is vezette a HRP-t. Így került fokozatosan bővítésre a termékkör. A mára kialakult többcsatornás, strukturált portfólió és értéknövelt disztribúciós szolgáltatásaink magukba foglalják a konzumer piac termékeit, illetve a legszélesebb körben igyekszünk kielégíteni a rendszerintegrátorok igényeit is. Emellett  a végfelhasználók felé is folyamatosan nyitottunk: minden olyan innovatív vállalkozás számára segítséget nyújtunk, akik szeretnék kiaknázni a modern IT-megoldásokban és a felhőtechnológiában rejlő hatalmas potenciált.

Ismerd meg tanácsadóinkat

Dömötör Zoltán

Üzletfejlesztési igazgató

Dömötör Zoltán idestova harminc éve támogatja aktívan a hazai technológiai- és felhőadoptációt. Kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a portfóliók fejlesztésében, az új üzleti modellek bevezetésében, a digitális transzformáció támogatásában. Otthon mozog az értékesítési- és marketing csatornák építésében. Segítségével teljesen új megvilágításba kerülhetnek a felmerült vállalati kihívások megoldása.

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt

Technology Evangelist

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.