Videó lejátszása

Viva Employee Experience platform áttekintés

Alkalmazási terület: Alkalmazotti élmény növelése
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

A munkakörnyezetek modernizációja és az alkalmazotti élmény minőségének javítása stratégiai fontosságú minden szervezetfejlesztő számára. A vállalati kapcsolattartás, a céges kultúra építése, valamint az alkalmazottak kompetenciafejlesztése és mentális jóléte a cég sikerének a kulcsa. Ebben a workshopban azoknak szeretnénk új stratégiai ismereteket átadni, akik a vállalat digitális transzformációban megoldást keresnek a fenti kihívásokra. Közösen megismerjük, hogy a Microsoft új „employee experience” platformja, milyen építőelemeket ad a szervezet fejlesztés számára, és élő példákon keresztül bevezetjük a résztvevőket az alkalmazási területekbe: vállalati kommunikáció, alkalmazotti produktivitás növelés, távoktatás és szervezeti tudás menedzsment.

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!

Kérlek add meg a számodra legideálisabb időpontot!

Kollégáink mindenképp egyeztetni fognak veled! Az általad megadott időpont, kizárólag az ügymenet felgyorsítása érdekében kerül rögzítésre, nem garantálja, hogy a tanácsadóinknak a megadott időpontban van szabad kapacitása.

Számlázási adatok