Videó lejátszása

Viva Employee Experience platform áttekintés

Alkalmazási terület: Alkalmazotti élmény növelése
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

A munkakörnyezetek modernizációja és az alkalmazotti élmény minőségének javítása stratégiai fontosságú minden szervezetfejlesztő számára. A vállalati kapcsolattartás, a céges kultúra építése, valamint az alkalmazottak kompetenciafejlesztése és mentális jóléte a cég sikerének a kulcsa. Ebben a workshopban azoknak szeretnénk új stratégiai ismereteket átadni, akik a vállalat digitális transzformációban megoldást keresnek a fenti kihívásokra. Közösen megismerjük, hogy a Microsoft új „employee experience” platformja, milyen építőelemeket ad a szervezet fejlesztés számára, és élő példákon keresztül bevezetjük a résztvevőket az alkalmazási területekbe: vállalati kommunikáció, alkalmazotti produktivitás növelés, távoktatás és szervezeti tudás menedzsment.

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!