Videó lejátszása

Vezetői produktivitási coaching

Alkalmazási terület: Munkakörnyezetek modernizációja
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

Egy digitális vezető számára kiemelt fontosságú, hogy személyesen megjelenítse  a cég modernizációs törekvéseit. Tudjuk, hogy a döntéshozók ideje a legértékesebb, ezért teljesen egyedi, az adott vezető személyes prioritásaihoz igazodó produktivitás coaching órákat biztosítunk, mely során nemcsak az eszközök és szolgáltatások használatához szükséges készségeket, hanem a digitális transzformációk stratégiai kihívásáról is beszélünk, s megkeressük helyes megközelítést a vállalati felhőadaptációjához.

Az általunk biztosított coaching szolgáltatás különlegessége, hogy minden egy választott témát (pl. “Hogyan tegyük átláthatóvá a munkavégzést és a feladatok követését a cégen belül?”, “Hogyan optimalizáljuk az online megbeszéléseket a hibrid munkavégzés során?”) dolgozunk fel közösen, gyakorlati példákon keresztül. Ajánljuk ezt minden haladó gondolkodású és a cég működésének produktívvá tételében aktívan részt vállaló vezetőknek!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!

Kérlek add meg a számodra legideálisabb időpontot!

Kollégáink mindenképp egyeztetni fognak veled! Az általad megadott időpont, kizárólag az ügymenet felgyorsítása érdekében kerül rögzítésre, nem garantálja, hogy a tanácsadóinknak a megadott időpontban van szabad kapacitása.

Számlázási adatok