Videó lejátszása

Vezetői produktivitási coaching

Alkalmazási terület: Munkakörnyezetek modernizációja
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

Egy digitális vezető számára kiemelt fontosságú, hogy személyesen megjelenítse  a cég modernizációs törekvéseit. Tudjuk, hogy a döntéshozók ideje a legértékesebb, ezért teljesen egyedi, az adott vezető személyes prioritásaihoz igazodó produktivitás coaching órákat biztosítunk, mely során nemcsak az eszközök és szolgáltatások használatához szükséges készségeket, hanem a digitális transzformációk stratégiai kihívásáról is beszélünk, s megkeressük helyes megközelítést a vállalati felhőadaptációjához.

Az általunk biztosított coaching szolgáltatás különlegessége, hogy minden egy választott témát (pl. „Hogyan tegyük átláthatóvá a munkavégzést és a feladatok követését a cégen belül?”, „Hogyan optimalizáljuk az online megbeszéléseket a hibrid munkavégzés során?”) dolgozunk fel közösen, gyakorlati példákon keresztül. Ajánljuk ezt minden haladó gondolkodású és a cég működésének produktívvá tételében aktívan részt vállaló vezetőknek!

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!