Videó lejátszása

Üzleti megoldások a Power Platform segítségével

Alkalmazási terület: Üzleti megoldások a felhőben
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek

Sok szervezet jut el ahhoz a kérdéshez a felhőadaptáció útján, hogy vajon milyen érték van még a Microsoft 365-ben a már jól ismert  Exchange, Teams, SharePoint és OneDrive szolgáltatásokon túl?

Lehetséges-e gyorsan és egyszerűen, professzionális fejlesztői szaktudás bevonása nélkül megoldásokat építeni olyan helyzetekben, amikor a területi szakértők jól ismerik a megoldandó problémákat és eszközt keresnek, melyekkel ők maguk megépíthetik az egyedi üzleti alkalmazásokat?

Többéves tapasztalatunk van abban, hogy a megfelelő tudás transzfer és készségfejlesztés után szinte bárki tud a felhőben pl. dokumentum életciklus kezelő folyamatokat (igénylések, jóváhagyások), űrlapokra épülő egyszerű adatkezelő alkalmazásokat és adatvizualizációkat vagy meglévő manuális tevékenységeket automatizáló folyamatokat építeni.

Ezzel a workshoppal a vállalkozó kedvű innovátorokat, üzleti elemzőket és belső fejlesztőket szeretnék segíteni abban, hogy rálátást és közvetlen gyakorlati tapasztalatot szerezzenek a Power Platform „low-code/no-code” eszközeihez (PowerApps, Power Automate, Power BI, DataVerse).

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!