Videó lejátszása

Üzleti megoldások a Power Platform segítségével

Alkalmazási terület: Üzleti megoldások a felhőben
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek

Sok szervezet jut el ahhoz a kérdéshez a felhőadaptáció útján, hogy vajon milyen érték van még a Microsoft 365-ben a már jól ismert  Exchange, Teams, SharePoint és OneDrive szolgáltatásokon túl?

Lehetséges-e gyorsan és egyszerűen, professzionális fejlesztői szaktudás bevonása nélkül megoldásokat építeni olyan helyzetekben, amikor a területi szakértők jól ismerik a megoldandó problémákat és eszközt keresnek, melyekkel ők maguk megépíthetik az egyedi üzleti alkalmazásokat?

Többéves tapasztalatunk van abban, hogy a megfelelő tudás transzfer és készségfejlesztés után szinte bárki tud a felhőben pl. dokumentum életciklus kezelő folyamatokat (igénylések, jóváhagyások), űrlapokra épülő egyszerű adatkezelő alkalmazásokat és adatvizualizációkat vagy meglévő manuális tevékenységeket automatizáló folyamatokat építeni.

Ezzel a workshoppal a vállalkozó kedvű innovátorokat, üzleti elemzőket és belső fejlesztőket szeretnék segíteni abban, hogy rálátást és közvetlen gyakorlati tapasztalatot szerezzenek a Power Platform “low-code/no-code” eszközeihez (PowerApps, Power Automate, Power BI, DataVerse).

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!

Kérlek add meg a számodra legideálisabb időpontot!

Kollégáink mindenképp egyeztetni fognak veled! Az általad megadott időpont, kizárólag az ügymenet felgyorsítása érdekében kerül rögzítésre, nem garantálja, hogy a tanácsadóinknak a megadott időpontban van szabad kapacitása.

Számlázási adatok