Videó lejátszása

Power Platform Deep Dive fejlesztőknek

Alkalmazási terület: Üzleti megoldások a felhőben
Akiknek ajánljuk: Informatikai vezetőknek

Egy különleges fejlesztői tréninget készítettünk jövőbeli Power Platform „appmaker”-eknek. Célunk, hogy mély szakmai háttérrel technológiai rálátást adjunk a  Power Platform teljes eszközkészletére. A többrészes workshop során bemutatjuk a legfontosabb platform elemeket (Power Apps, Power Automate, Power BI, Power Agents) és az integrált alapszolgáltatásokat (Dataverse, Connectors, AI Builder).

Ezeken az eseményeken felkészítjük a résztvevőket a személyes Power Platform fejlesztő és tesztelő környezet létrehozására, a Power Platform felügyeletével és adminisztrációjával kapcsolatos ismeretekbe, melyek birtokában egyedi Power Apps alkalmazásokat és összetett üzleti megoldásokat lesznek képesek építeni.

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!