Videó lejátszása

Modern vállalati tartalomkezelés és tudásmenedzsment SharePoint Online segítségével

Alkalmazási terület: Munkakörnyezetek modernizációja
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

A SharePoint szolgáltatások az évtizedes fejlődés során nagy változáson mentek keresztül, melyek közül a legjelentősebb a SharePoint Online megjelenése. Számos hazai vállalat alakított ki munkakörnyezeteket és megoldásokat a földi SharePoint rendszerekben, ezért számukra készítettünk egy modern platform áttekintő workshopot, mely során technológia és üzleti háttérből érkezők megismerhetik az új portál és tartalomkezelő szolgáltatások képességeit.

Szót ejtünk a felhőben kialakítható SharePoint online webhelyek innovatív új funkcióiról (oldal szerkesztés, webkijelzők, tartalom irányítás, fordítás és lokalizálás), illetve új portálok információs architektúrájáról (webhelyek fajtái, sablonok, navigáció és topológia).

Várunk mindenkit, aki mind szakmai, mind pedig tartalom szerkesztői oldalról szeretnék elsajátítani azokat az ismereteket, melyekkel professzionális és modern kommunikációs portálokat készíthet egy vállalat számára.

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!