Videó lejátszása

Külső együttműködés és információvédelem a Microsoft 365-ben

Alkalmazási terület: Munkakörnyezetek modernizációja
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

A felhőalapú munkavégzés során szinte azonnal felmerül a kérdés, hogyan tudunk biztonságosan külsős partnerekkel együttműködni és miként tudjuk a közösen használt dokumentumok felhasználási körét és területét szabályozni. Platform tanácsadói gyakorlatunk során összegyűjtöttük azokat a jó gyakorlatokat, felhasználói szokásokat és céges standardokat, melyek lehetőséget teremtenek egy céges szintű egységes információvédelmi stratégia realizálásában.

Ebben a workshopban információ-biztonságért, jogszabályi megfelelésekért és a külső partnerek irányába nyitott felhőszolgáltatások adminisztrátorainak szeretnék segítséget nyújtani abban, hogyan standardizálják a külső linkeken történő együttműködést, partnerek meghívását Teams csoportokba, s kiemelt figyelmet szentelünk a Microsoft 365 új, egyesített információvédelmi szolgáltatásainak képességeibe és bevezetése tapasztalataiba.

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!