Videó lejátszása

Hibrid munkavégzés a Microsoft Teams-ben

Alkalmazási terület: Munkakörnyezetek modernizációja
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

Egyre többen döntenek úgy, hogy a cég csoportmunkáját és együttműködési területet a Microsoft Teams felhőszolgáltatásban valósítsák meg. Workshopunk mindenki számára megmutatja, hogy a Teams nemcsak egy hatékony kommunikációs eszköz a felhőben, hanem ha megismerjük és elsajátítjuk az összes képességét, akkor követhetőbbé, szervezettebbé és mindenki számára, aki munkacsoportokban és projektekben dolgozik, jelentősen produktívabbá válik a munkavégzés.

Ezen a workshop az alap kompetenciákat adjuk át a cégek által megjelölt szervezeti egységek számára, mely során megismerjük azt hogyan tudjuk követhetővé tenni a személyes, munkacsoport és szervezeti szintű napi kommunikációt, hogyan kezeljük strukturáltan az online megbeszéléseket és hogyan szervezzük a Teams csoportokat, csatornákat és produktivitási kisalkalmazásokat, hogy minden átláthatóan és követhetően működjön.

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!