Videó lejátszása

Hibrid munkavégzés a Microsoft Teams-ben

Alkalmazási terület: Munkakörnyezetek modernizációja
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

Egyre többen döntenek úgy, hogy a cég csoportmunkáját és együttműködési területet a Microsoft Teams felhőszolgáltatásban valósítsák meg. Workshopunk mindenki számára megmutatja, hogy a Teams nemcsak egy hatékony kommunikációs eszköz a felhőben, hanem ha megismerjük és elsajátítjuk az összes képességét, akkor követhetőbbé, szervezettebbé és mindenki számára, aki munkacsoportokban és projektekben dolgozik, jelentősen produktívabbá válik a munkavégzés.

Ezen a workshop az alap kompetenciákat adjuk át a cégek által megjelölt szervezeti egységek számára, mely során megismerjük azt hogyan tudjuk követhetővé tenni a személyes, munkacsoport és szervezeti szintű napi kommunikációt, hogyan kezeljük strukturáltan az online megbeszéléseket és hogyan szervezzük a Teams csoportokat, csatornákat és produktivitási kisalkalmazásokat, hogy minden átláthatóan és követhetően működjön.

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!

Kérlek add meg a számodra legideálisabb időpontot!

Kollégáink mindenképp egyeztetni fognak veled! Az általad megadott időpont, kizárólag az ügymenet felgyorsítása érdekében kerül rögzítésre, nem garantálja, hogy a tanácsadóinknak a megadott időpontban van szabad kapacitása.

Számlázási adatok