Videó lejátszása

Haladó csoportmunka és együttműködés a Teams-ben

Alkalmazási terület: Munkakörnyezetek modernizációja
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

Egy különleges workshopot állítottunk össze azok számára, akik már elsajátították a Microsoft Teams alapjait. A céged haladó felhasználói új ismereteket és készséget kapnak általunk, hogy ne csak használják, hanem önállóan projekt és terület specifikus munkakörnyezeteket alakítsanak ki a munkavégzés szervezetté tétele érdekében.

A workshop során megismerünk agilis projekt menedzsment módszereket és azt, hogy mindezt hogy lehet a gyakorlatban a feladatkövető eszközökkel (To-do, Planner, Project web) és automatizációkkal (Power Automate) támogatni. Szót ejtünk továbbá arról is, hogyan egészíthetjük ki tartalomkezelő képességekkel a munkacsoportokat a SharePoint szolgáltatásokkal. S végül kitérünk arra is, hogyan lépjünk túl az Excel-en, ha egyszerű adatkezelésre és vizualizációra van szükséged- mindezt a Microsoft Lists és Power BI eszközeivel.

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!

Kérlek add meg a számodra legideálisabb időpontot!

Kollégáink mindenképp egyeztetni fognak veled! Az általad megadott időpont, kizárólag az ügymenet felgyorsítása érdekében kerül rögzítésre, nem garantálja, hogy a tanácsadóinknak a megadott időpontban van szabad kapacitása.

Számlázási adatok