Videó lejátszása

Haladó csoportmunka és együttműködés a Teams-ben

Alkalmazási terület: Munkakörnyezetek modernizációja
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

Egy különleges workshopot állítottunk össze azok számára, akik már elsajátították a Microsoft Teams alapjait. A céged haladó felhasználói új ismereteket és készséget kapnak általunk, hogy ne csak használják, hanem önállóan projekt és terület specifikus munkakörnyezeteket alakítsanak ki a munkavégzés szervezetté tétele érdekében.

A workshop során megismerünk agilis projekt menedzsment módszereket és azt, hogy mindezt hogy lehet a gyakorlatban a feladatkövető eszközökkel (To-do, Planner, Project web) és automatizációkkal (Power Automate) támogatni. Szót ejtünk továbbá arról is, hogyan egészíthetjük ki tartalomkezelő képességekkel a munkacsoportokat a SharePoint szolgáltatásokkal. S végül kitérünk arra is, hogyan lépjünk túl az Excel-en, ha egyszerű adatkezelésre és vizualizációra van szükséged- mindezt a Microsoft Lists és Power BI eszközeivel.

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!