Videó lejátszása

Céges folyamatok digitalizálása Power Automate segítségével

Alkalmazási terület: Üzleti megoldások a felhőben
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Szervezetfejlesztési döntéshozóknak

A szervezet digitalizációs törekvései során kiemelt figyelmet kell szentelni a meglévő folyamatok egyszerűsítésére és automatizációjára. A Microsoft Power Platform részeként elérhető Power Automate szolgáltatás egy hatékony és rugalmas eszköz, hogy a munkát lassító, sokszor manuális tevékenységeket modellezzük és egyedi folyamat-automatizációkat építsünk, akár magunk is, professzionális fejlesztői szaktudás igénybevétele nélkül.

Ebben a workshopban megismerkedünk a Power Automate képességeivel, és élő példákon keresztül megtanuljuk, hogyan tudunk pl. dokumentum életciklus automatizációkat (pl. szerződések aláírása és jóváhagyása), igénylő és jóváhagyó folyamatokat (pl. eszközigénylés, otthoni munka jóváhagyás), vagy akár régi asztali alkalmazások manuális adatbevitelét (pl. törzsadatok rögzítése)  megvalósítani. Ajánljunk mindenkinek, aki szeretné munkakörnyezetét és feladatvégzését modern felhőben futó automatizációs megoldásokkal hatékonyabbá és produktívabbá tenni.

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!