Videó lejátszása

Céges adatvizualizáció Power BI segítségével

Alkalmazási terület: Üzleti megoldások a felhőben
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek

Gyakorta emlegetett mondás, hogy az “adat jelenkorunk olaja”, és egyre több vállalat életében válik stratégiai kérdéssé: miként tudunk egyre több adattudást kinyerni a meglévő IT-alkalmazások adatforrásaiból, és mindezt hogyan tudjuk a céges döntéshozók számára láthatóvá tenni? A Power BI egy rendkívül hatékony eszköz, hogy szinte az összes ismert adatszolgáltatásból információkat nyerjünk ki, és ezeket megtisztítva, átalakítva és a vizualizációkat támogató új modellekbe előkészítve dashboardokat és reportokat építsünk.

Ez a workshop-ok azoknak a vállalati alkalmazottaknak készült, akik szeretnék megismerni ezeket a képességeket és új adatelemző és vizualizációs kompetenciák birtokában Power BI adatvizualizációkat tervezenek és tegyenek közzé a vállalati felhőben. Az esemény során tapasztalt szakértők gyakorlati példákon keresztül végigvezetik a hallgatókat a teljes előkészítési és dashboard publikációs folyamaton.

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!

Kérlek add meg a számodra legideálisabb időpontot!

Kollégáink mindenképp egyeztetni fognak veled! Az általad megadott időpont, kizárólag az ügymenet felgyorsítása érdekében kerül rögzítésre, nem garantálja, hogy a tanácsadóinknak a megadott időpontban van szabad kapacitása.

Számlázási adatok