Videó lejátszása

Céges adatvizualizáció Power BI segítségével

Alkalmazási terület: Üzleti megoldások a felhőben
Akiknek ajánljuk: Digitális transzformáció felelősöknek, Informatikai vezetőknek, Modern cégvezetőknek

Gyakorta emlegetett mondás, hogy az „adat jelenkorunk olaja”, és egyre több vállalat életében válik stratégiai kérdéssé: miként tudunk egyre több adattudást kinyerni a meglévő IT-alkalmazások adatforrásaiból, és mindezt hogyan tudjuk a céges döntéshozók számára láthatóvá tenni? A Power BI egy rendkívül hatékony eszköz, hogy szinte az összes ismert adatszolgáltatásból információkat nyerjünk ki, és ezeket megtisztítva, átalakítva és a vizualizációkat támogató új modellekbe előkészítve dashboardokat és reportokat építsünk.

Ez a workshop-ok azoknak a vállalati alkalmazottaknak készült, akik szeretnék megismerni ezeket a képességeket és új adatelemző és vizualizációs kompetenciák birtokában Power BI adatvizualizációkat tervezenek és tegyenek közzé a vállalati felhőben. Az esemény során tapasztalt szakértők gyakorlati példákon keresztül végigvezetik a hallgatókat a teljes előkészítési és dashboard publikációs folyamaton.

Akció!

Az első óra most teljesen díj és kötelezettségmentes, mely során megismertetjük veled, hogy mennyi versenyelőnyre (költségmegtakarítás, egyszerűbb működés stb.) tehetsz szert ezen konzultációnk segítségével!

Munkatársaid figyelmébe ajánlanád tanácsadásunkat?

Az alábbi gombok segítségével könnyedén megteheted ezt:

Bátorfi Zsolt
A tanácsadást vezeti

Bátorfi Zsolt

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy támogassa a felhőszolgáltatások bevezetését és optimalizálását a Te vállalatodnál is. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

Jelentkezz erre a tanácsadásunkra!